Designed by: baseIT
Copyright ©2015 www.sweet-advertising.ro. Toate drepturile rezervate.
Cum comand?

DULCIURI PERSONALIZATE IN 5 PASI


Ambalajul produselor de dulciuri personalizate oferă posibilitatea imprimarii cu orice culoare sau combinaţie de culori, devenind astfel un instrument de marketing excelent daca produsele sunt folosite corect si sunt insotite de mesajul potrivit.
Este important sa selectati din gama de produse promotionale dulci pe cele care se potrivesc: domeniului in care activati, publicului caruia va adresati si mesajului pe care vrei sa il transmiteti. Pentru a stabili toate aceste detalii si pentru a va asigura succesul campaniei de marketing, angajatii Sweet Advertising va stau la dispozitie pentru a va oferi consultanta.

COMANDA DULCIURI PROMOTIONALE IN 5 PASI SIMPLI:

1. CERERE DE OFERTĂ

Folositi ’Formularul de Contact’ pentru a lua legatura cu noi si veti fi contactati in cel mai scurt timp de unul dintre colegii nostri. Se va calcula pretul comenzii Dumneavoastra pe baza urmatoarele informatii:
codul / denumirea produsului solicitat
cantitatea solicitata
modalitatea de personalizare (grafica solicitata, mesajul de imprimat, numarul de culori folosite la imprimare)
termenul pentru finalizarea comenzii (cand doriti sa primiti produsele)
Odata comunicate detaliile referitoare la comanda, cererea Dumneavoastra de pret va fi procesata in mod corect, rapid si eficient.
2. OFERTA DE PREŢ

Cererea Dumneavoastra, imediat ce va cuprinde toate informatiile necesare calcularii pretului comenzii, va fi procesata in termen de 24 de ore. Colegii nostri va vor trimite informatiile legate de oferta de pret, termenul de livrare si conditiile comerciale.
3. COMANDA FERMĂ
La solicitarea clientului, se pot produce mostre personalizate, pentru a vedea produsul finit inainte de fabricarea intregii cantitati de dulciuri personalizate. Costul mostrelor va fi calculat, comunicat si achitat separat.   
Pretul final al comenzii va include:
costul produselor dulci solicitate
costul inscriptionarii / personalizarii
costul transportului
Deoarece produsele Sweet Advertising - Publicitate cu gust, sunt personalizare conform specificatiilor fiecarui client in parte, lansarea unei comenzi ferme consta in achitarea un avans de 50% din costul total al acesteia. Comanda Dumneavoastra va fi in cel mai scurt timp introdusa in productie. Termenul de livrare catre beneficiar va fi calculat odata cu virarea avansului de 50%.

4. FABRICAREA PRODUSELOR PERSONALIZATE

Termenul de livrare este cuprins intre 25 si 30 de zile calendaristice, calculat de la data primirii comenzii ferme, respectiv a achitarii avansului de 50%.

5. LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele noastre vor fi livrate in locatia specificata de Dumneavoastra si vor fi transportate in conditiile prevazute de lege.