Designed by: baseIT
Copyright ©2015 www.sweet-advertising.ro. Toate drepturile rezervate.
Daca ati ales pentru promovare dulciurile personalizate, cu
design unic, care sa va reprezinte - sunteti la locul potrivit! Pe aceasta pagina gasiti toate informațiile necesare pentru a comanda dulciurile al caror ambalaj va fi produs pentru Dumneavoastra, imprimate cu logo sau mesaj propriu, într-o multitudine de variante de culori.

GRAFICA SI CULORI

Pentru inceput, este necesara definirea cu precizie a culorilor ce urmeaza a fi utilizate, asigurand astfel obtinerea unui produs final corect executat. Va rugam sa alegeti cu atentie culorile folosite, tinand seama de caracteristicile suportului material pe care acestea se vor aplica.
Design Produse
Pentru a realiza o grafica exactă, conform specificaţiilor trimise de Dumneavoastra, ne sunt necesare informatii cat mai detaliate referitoare la: dimensiunea totala a imaginii pe care doriti sa o obtinem la produsul finit, dimensiunea si pozitionarea logo-ului, a mesajului, precum si tipul & marimea fontului pentru care ati optat. Va rugam sa ne trimiteti via email o previzualizare a imaginii finale, care va fi prelucrata cu profesionalism de catre specialistii nostri pentru obtinerea bunului de tipar. Inainte de a incepe productia, veti primi o simulare grafica pentru confirmare, care va include toate detaliile necesare productiei.