Designed by: baseIT
Copyright ©2015 www.sweet-advertising.ro. Toate drepturile rezervate.
Despre Sweet Advertising Romania
Sweet Advertising
Romania

este pentru oamenii si evenimentele importante din viata Dumneavoastra
reprezinta colaborarea bine-venita atunci cand vreti sa oferiti un cadou deosebit si vreti sa va impresionati partenerii de afaceri
Daca nu mai vreti sa rasfoiti cataloagele cu produse publicitare, daca aveti propriile idei inovatoare legate de produsul dorit, de design-ul perfect, de culorile potrivite, de grafica sugestiva si de cantitatea necesara unei campanii promotionale eficiente, puteti fi convins de faptul ca vom avea o colaborare de succes. Echipa noastra lucreaza in mod direct cu Key Account Manageri dedicati care asigura o colaborare profesionala si eficienta.
Gama de produse Sweet Advertising Romania cuprinde peste 300 de articole cu tipare si logo-uri personalizate: acadele, arahide/alune, bomboane, ciocolata, drajeuri, dropsuri, glucoza, guma de mestecat, hanuta, jeleuri, limonada, menta, musli, sticksuri, turta dulce, zahar, recipiente personalizate pentru dulciuri, calendare personalizate, carduri personalizate, etc.
Produsele publicitare pe care le distribuim poarta numele unor producatori de prestigiu: Cavendish & Harvey, Duplo, Ferrero-Kisschen, Kalfany, Kinder, Kraft Foods, Hanuta, Lindt & Springli, Lorenz, Mars, Mayka, Merci, Mon Chéri, Pocket Coffee, Riesen, Snickers, Storck Riesen, Tic-Tac, Twix.
Dotata cu cele mai moderne echipamente, tipografia permite o flexibilitate maxima si adaptarea la solicitarile celor mai exigenti clienti.
Dropsurile personalizate - dropsurile cu ambalaj personalizat in conformitate cu solicitarea clientilor, mentolate sau cu arome de fructe, au, fata de alte dulciuri personalizate urmatoarele avantaje: pretul mai scazut, nu sunt foarte pretentioase in ceea ce priveste conditiile de depozitare si au termen de valabilitate cuprins intre 3 si 5 ani.
Bunatatile dulci personalizate sunt bine-venite oricand in sucursalele bancilor, in filialele agentiilor de turism si ale furnizorilor de servicii de telefonie. De asemenea, se pot oferi in clinicile medicale private, precum si la standurile prezente in cadrul targurile expozitionale.
Produsele Sweet Advertising se pot amplasa in orice loc vizitat de un numar mare de clienti sau potentiali clienti, carora doriti sa le atrageti atentia oricand si indiferent de domeniul in care compania Dumneavoastra isi desfasoara activitatea.
DE CE SWEET ADVERTISING ROMANIA ?
Sweet Advertising Romania a incheiat parteneriate si colaborari de durata cu firme producatoare de dulciuri din Uniunea Europeana, precum si cu agentii de publicitate cu un portofoliu de clienti impresionant.
Succesul campaniilor la care am participat se datoreaza atat calitatii ireprosabile a produselor, cat si paletei vaste de domenii la care aceasta forma de publicitate se adapteaza.
Flexibilitatea ofertelor - adaptate specificului si cerintelor fiecarui client in parte - asigura succesul campaniilor publicitare. Ineditul obiectelor publicitare va surprinde placut clientii si colaboratorii Dumneavoastra.
Ofertele sunt concepute pentru o gama variata de evenimente, incepand de la ocazii speciale personale, pana la campanii publicitare nationale.
Calitatea produselor este deosebita!

PARTENERIATE, COLABOARI SI OFERTE
PRODUSE PERSONALIZATE distribuite de Sweet Advertising Romania
CE VA RECOMANDAM